Saturday, 14 January 2012

MULTIVITAMIN YANG TERBAIK UNTUK KU

Salam kawan2 semua.....(^_^)

Topik kali nie is MULTIVITAMIN

Korang mkn multivitamin ape ek?

Bagi saya MULTIVITAMIN sgt penting sbb badan kite memerlukan vitamin yg secukupnye utk mengekalkan kesihatan dan kecergasan sepanjang hari.....betul x?heheh

Macam saya seorg surirumah mmg perlu sihat dan cergas sepanjang hari...yela,dengan melayan kerenah 3 gegurls yg masih kecik lg, dengan keje2 rumah lg...kalu x sihat sape plak yg nk buat semua tu kn...kompem terbengkalai semua keje kalu surirumah ini x sihat....

MULTIVITAMIN nie, abah saya yg rekemenkan....dia kate cergas & sihat je rase badan...tambah2 lg dia berniaga di pasar malam...umur pn dh 59tahun....

Nie la rupenye MULTIVITAMIN yg saya amalkan setiap hari.....
Bagi saya MULTIVITAMIN nie la yg TERBAIK....
Sbb dia mengandungi 12 vitamin/9 mineral/12 pekatan tumbuhan...
Cantik box dia kn...heheh...sng nk bwk ke mane saje....
 
Produk from AMWAY....



Nie refill dia....ade 3 bahagian...

62 multivitamin tablets, 62 multimineral tablets, and 62 concentrate tablets per pack

DOUBLE X Multivitamin / Multimineral / Concentrate
mengandungi Sebatian Tumbuhan Fitinutrien daripada
17 sumber tumbuhan iaitu ceri aserola, alfalfa,
bioflavonoid sitrus, oregano, brokoli, epal, asparagus,
kranberi, anggur, kubis daun, marigold, tomato,
delima, prun, rosmeri, blueberi liar & sej

~ Multivitamin DOUBLE X membekalkan 12 vitamin penting
~ Multimineral DOUBLE X membekalkan 9 mineral penting
~ Concentrate (Pekatan) DOUBLE X membekalkan 12 jenis
pekatan tumbuhan yg berbeza

Tengok kandungan dia, lengkap kn....saya amalkan MULTIVITAMIN nie mmg cergas je rase badan tau...ceeewaaahhh...hehehe...betul tau, x tipu punye....


Tahan 2 bulan tau....saya amik MULTIVITAMIN nie dgn minum susu sbb disyorkan amik dengan sajian...jadi saya amik bersama dgn susu....kalu amik vitamin dgn minum air biase nnt kepala jd pening n rase mcm nk muntah....

SIAP ADE DEMO LAGI BETAPE BAGUSNYER MULTIVITAMIN NIE...hehehe




Kalu nk try blh email je saya.....heheh....
saya bg special price utk kengkawan BLOG saya (yg dh jd follower blog saya)
 
Blh KLIK SINI untuk info lebih lanjut

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...